Passion for Progress

Asiakkailta

Asiakaskommentteja Avidian valmennusten vaikutuksista

”Avidian valmennuksessa opin priorisoimaan ja järjestelmään tehtäväni kalenteriini, tiivistämään ratkaisuehdotukset kohderyhmän odotuksia vastaaviksi ja tunnistamaan prosessin vaiheiden työlleni asettamat vaatimukset. Valmennuksessa tutustuin myös eri toiminnoissa työskenteleviin työkavereihin ja tuli fiilis, että toisinaan haastavaksi koettu työskentely johtuu vain erilaisista näkökulmista, ymmärryksistä ja toimintatyyleistä.”

Valtteri, erityisasiantuntija lääketeollisuudessa

”Johtoryhmämme pääsi aivan uudelle tasolle omassa työskentelyssään: Kokouksemme ovat nyt tehokkaita, keskustelemme oikeista asioista ja teemme jäsenneltyjä päätöksiä. Sovimme myös konkreettisesti päätöstemme toimeenpanosta. Tämän ansiosta päätöstemme vaikutusten seurattavuuskin parantui huimasti.”

Anssi, keskisuuren rahoitusalan yrityksen toimitusjohtaja, 6 hengen johtoryhmä.

”Oman toimintamme arkeen pureutuvien ratkaisujen pohtiminen ja sopivien työkalujen löytäminen Avidian asiantuntijoiden avulla vaikutti välittömästi: tiimipäälliköt rohkaistuivat valmentajuuteen ja oppivat keskustelemaan ratkaisukeskeisesti omien johdettaviensa kanssa. Tiimiläisiltä tulee hyvää palautetta esimiestyöstä ja vuorovaikutus nyt on avointa, rakentavaa ja myönteistä .”

Leena, yksikönpäällikkö palvelualan yrityksen contact center, 8 tiimipäällikön esimies

”Avidian asiantuntemus oli meille ratkaisevan tärkeä johtamisjärjestelmämme rakentamisessa. Ilman Avidiaa olisimme ohittaneet monta merkityksellistä näkökulmaa. Heidän avullaan järjestelmän käyttöönotto oli myös suunnitelmallinen ja erittäin tehokas.”

Jaakko, liiketoimintajohtaja kansainvälisessä konsernissa

”Avidialta saimme käyttöömme sellaiset konkreettiset johtamisen työkalut, joiden avulla ymmärsimme oman roolimme merkityksen ja oman toimintamme vaikutukset tiimiläistemme käyttäytymiseen. Eri tilanteiden harjoittelu oli erittäin hyödyllistä ja silmiä avaavaa.”

Anssi, Jere, Emmi, Nina ja Salla: help desk-asiantuntijapalveluita tarjoavien tiimien esimiehet